Fizinio lavinimo priemonės

Mėtymo - gaudymo kamuoliukas su ilga uodega išmestas į orą bus gerai matomas ir nesunkiai pag..
€750
2536
Konusai pagaminti iš LDPE. Galimos skirtingos spalvos: raudona ir geltona. 30 cm auk&sc..
2518
Švelnaus paviršiaus kamuoliukas pripildytas smėlio ir yra puiki priemonė reabilitacija..
€495
2472
Netoksiškas, be latekso kamuoliukas, pripildytas granulių ir blizgučių. Kamuoliuką galima ..
€750
2471
Žaidimo tikslas - kuo tiksliau mesti ir pataikyti pasunkintus maišelius į lentos skylę. Pa..
€4295
2349
Rinkinyje 4 lankų laikikliai, kuriuos galėsite lengvai pritvirtinti prie gimnastikos sienelės (galim..
Nuo €9950
2348
Užduočių galimybės beribės. Galima pasirinkti lankų dydžius: Ø35 cm Ø50 cm, Ø..
2268
Aukštis - 86 cm, lanko skersmuo - 40 cm. Tinka vaikams nuo 3 metų. ..
€10500
2267
Galima rinktis dydį: 74x60x46 cm, 120x90x60 cm, 153x100x80 cm, 244x150x108 cm, 300x200..
2237
72 Žongliravimo skarelių rinkinys Skarelės išmatavimai: 40x40 cm. ..
€8150
2223
Lengvos, plastikinės kliūtys (dviejų aukščių:15 ir 30 cm) - šauni priemonė judrumo pra..
€6348
2195
Dėl unikalios formos labai tiks komandiniams, aktyviems, ritmo žaidimams. Pagamintas iš polie..
€4805
2183
Galima pasirinkti skirtingus dydžius. ..
2172
Kiekviename rinkinyje yra dvi geltonos ir dvi raudonos lazdos.  Galima pasirinkti dydži..
2165
Supintos pagal tarptautinius standartus (F.I.G.) Ilgis - 3 m, storis - 9 mm. ..
€3130
2154
Konusai pagaminti iš polipropileno. Galimos skirtingos konusų spalvos (raudona, mėlyna, ža..
2125
Mini torpedos - puiki priemonė lavinti metimo įgūdžius, ypatingai - vaikams. Mini torpedos ry&sca..
€2085
2117
Su lenkta, medine lenta vaikai galės balansuoti stovėdami, sėdėdami, laikydamiesi už virvelės ir nes..
€8001
2081
Šias stūmimo lazdas galima panaudoti kartu su įvairiais žiedais (kaip Denio teniso žiedai, M4..
€5695
2062
Rinkinyje 12  pasunkintų, neperšlampamų nailoninių maišelių, pripildytų granulėmi..
€1950
2052
Skirtingų spalvų ir tekstūrų, plastikinių granulių pripildyti, pasunkinti maišeliai - puiki p..
€1950
2038
2037
Rininyje 10 tvirtų, guminių žiedelių su skaičiais ir 3 pasunkinti maišeliai. ..
€3395
2035

Fizinio lavinimo priemonės vaikams, tai įvairios priemonės, žaidimai ar užsiėmimai, skirti skatinti vaikų fizinį aktyvumą ir sveiką gyvenseną. Šios priemonės lavina vaikų kūno gebėjimus, tokius kaip koordinacija, jėga, ištvermė, lankstumas ir balansas. Fizinio lavinimo priemonėms priskiriami žaislai, kurie padeda įtraukti vaikus į aktyvų laisvalaikį. 

Fizinio lavinimo priemonės yra labai naudingos vaikams dėl kelių priežasčių. Šie žaislai gerina fizinę vaikų sveikatą, mažina stresą, ugdo socialinius įgūdžius, moko disciplinos ir kuria įsimintinas patirtis vaikams. Kadangi sportiniai veiksmai ir fiziniai pratimai padeda stiprinti raumenis, didina ištvermę, pagerina kūno koordinaciją ir lankstumą – tai gerina vaikų savijautą ir fizinę sveikatą. Fizinis aktyvumas padeda mažinti stresą ir gerinti nuotaiką, nes sportuodamas  organizmas gamina endorfinus, dar vadinamus „laimės hormonais“. Dalyvavimas komandinėse sporto veiklose padeda vaikams mokytis komunikacijos, bendradarbiavimo ir komandinio darbo įgūdžių. Mokantis naujų įgūdžių fizinėse veiklose, vaikai mokosi būti disciplinuoti ir atkaklūs siekiant savo tikslų. Be viso to, fizinis aktyvumas ir dalyvavimas judriose veiklose kuria prisiminimus, naujas patirtis ir teikia judėjimo malonumą.

Eduko.lt elektroninėje parduotuvėje galite įsigyti fizinio lavinimo priemonių gera kaina. Mūsų el. parduotuvėje jus pasitiks platus fizinio lavinimo prekių pasirinkimas darželiams, mokykloms, tėvams. Fizinio lavinimo kategorijoje rasite tokias prekes kaip lankai, kamuoliai, balanso priemonės ir kt. Skirtingų dydžių gimnastikos lankai padės vaikams smagiau sportuoti, lavins koordinaciją ir atkaklumą. Įvairiausi kamuoliai, nuo didesnių, skirtų balansui iki futbolo ar mažesnių kamuoliukų, gerins skirtingo amžiaus vaikų taiklumą, motorinius bei komandinius įgūdžius. Stabilumo priemonės yra itin vertingos tiek vaikystėje, tiek suaugusiesiems, nes gerina koordinaciją ir kūno balansą. Sporto prekių kainoms ir pasiūlai apimant didelę įvairovę Eduko.lt  būsite užtikrinti, kad jūsų šeimoje, darželyje ar mokyklai vaikai leistų laiką ne tik smagiai, bet ir aktyviai.

Eduko.lt el. parduotuvė siūlo beveik 90 skirtingų fizinio lavinimo priemonių šioje prekių kategorijoje, kurios apima pačias įvairiausias ir skirtingo amžiaus bei fizinio pasirengimo vaikams pritaikytas prekes.

Eduko.lt parduotuvėje fizinio lavinimo prekių kainos yra nuo 5,95 Eur iki 189 Eur. Tarp pigiausiųjų prekių rasite tokias priemones kaip minkomi kamuoliukai, garsą skleidžiantys eisenos taškai ar estafetėms skirtos lazdelės. Minkšti spalvingi kamuoliukai gerins vaikų pirštų miklumą, fantaziją, taiklumą, leis žaisti porose, komandose ar po vieną. Garsą skleidžiantys taškai, kurie dedasi ant batų, paskatins vaikus atlikti įvairius kojų kilnojimo, šokimo, ėjimo pratimus, nes tai daryti bus dar smagiau. Spalvotos estafečių lazdelės bus neatsiejama komandinių užsiėmimų dalis mokyklose ar darželiuose. Tuo tarpu tarp brangiausiųjų sporto prekių rasite tokias prekes kaip megatunelis, pastatomas taikinys ar didelis balansavimo ratas. Megatunelis ypač mėgstamas mažesniųjų vaikų, kurie jį išnaudoja žaidimams, privatumui, o taip pat skatinamas vaikų judrumas ir fizinis aktyvumas. Pastatomo taikinio rinkinyje yra net trys skirtingi taikiniai, kurie leidžia įvairiai išnaudoti šią priemonę lavinant vaikų taiklumą, koordinaciją ir pastabumą. Didelis balansavimo ratas, tai įdomi fizinio lavinimo priemonė, skirta įvairaus amžiaus vaikams, leidžianti jiems riedėti gulint ant nugaros, pilvo ar stovint. Net maži vaikai gali pajudinti šį ratą ir treniruoti kūno lankstumą, jėgą ir pusiausvyrą.

Eduko.lt turi papildomą prekių katalogą, pagal kurį galite patogiai išsirinkti jums tinkamas lavinamiasias ir edukacines priemones.

Jei turite klausimų apie konkrečią prekę, susisiekite konsultacijai su Eduko.lt konsultantais užpildę užklausos formą, kurią rasite prie kiekvienos prekės aprašymo arba kontaktais – tel.: +37061867598, el. p. pardavimai@eduko.lt. Mielai atsakysime į visus jūsų klausimus

Rašyti
Skambinti