Mokslas ir eksperimentai

Tinka vaikams nuo 3 metų. Išmatavimai: 15x18,5x14 cm. ..
€3650
2519
Sužadinkite smalsumą ir suteikite vaikams galimybę iš arti pamatyti būtybes ir augalus i&scar..
€6500
2394
Sužadinkite smalsumą ir suteikite vaikams galimybę iš arti pamatyti būtybes ir augalus i&scar..
€6500
2393
Sužadinkite smalsumą ir suteikite vaikams galimybę iš arti pamatyti būtybes ir augalus i&scar..
€7500
2392
Su modeliu Žmogaus anatomija lengvai supažindisime vaikus su žmogaus kūno sandara. Vaikai galės suri..
€3250
2326
Triopsai (skydvėžiai) yra atrandami fosilijų antspauduose, kurių amžius siekia 300.000.000 metų. Rin..
€4229
2056
Su konstruktoriumi galima sukonstruoti 15 skirtingų modelių, kaip: vilkikas, eskavatorius, tankas, s..
€6044
2029
Šios dėlionės pagalba galėsite nesunkiai paaiškinti vaikui kas yra po žmogaus oda. Tai..
€2595
1953
Pasigamink fosiliją su dinozauro skeletu. Sužinok, kodėl pasaulyje yra randami seniau gyvenusių gyvū..
€945
1881
Atlikdami įvairius eksperimentus susipažinsite kaip magnetai veikia skirtingose aplinkose. Metalo pj..
€4495
1787
Triopsai (skydvėžiai) yra atrandami fosilijų antspauduose, kurių amžius siekia 300.000.000 metų. Rin..
€3624
1744
Su šiuo anatomijos modeliu galėsime iš atskirų detalių - organų sudėlioti Di..
€3250
1741
6 vnt. Padidinimo stiklų rinkinys taps mėgstamu instrumentu tiriant vabalus, lapus, gamtą. Padidi..
€2395
1512
Rinkinyje 2 magnetinės lazdelės ir 100 blynelių (metaliniais apvadais). ..
€2050
1416
Puiki priemonė, padėsianti vaikams žaidimo metu pažinti svorį, balansą. Rinkinyje 1 svarstyklės a..
€23900
1403
Dėlionės sukurtos siekiant įkvėpti vaikus domėtis pasauliu, kuriame mes gyvename. Kiekvienoje Thames..
€800€995
1377
Matavimo indai: 50ml, 100ml, 200ml, 250ml, 300ml, 500ml ir 1000ml. Pagaminti iš polipropil..
€950
1303
Elektros srovės grandinių projektuose bus naudojamas švyturėlis, policijos sirena, greitosios..
€7254
1292
Rinkinyje vabzdžių stebėjimo indas su padinamuoju stiklu (dangtelyje), tinklelis, pincetas, padidini..
€2995
1217
Mobilus vandens - smėlio žaidimo stalelis - puiki priemonė įvairiems  vaikų eksperimentams ir v..
€49995
1011
Šios dėlionės pagalba galėsite nesunkiai paaiškinti vaikui kas yra po žmogaus oda. Tai..
€2595
1002
Išmatavimai: 19,4x29,3x17,5 cm. ..
€1250
974
Magneto galuose pažymėti poliai (S-N). Išmatavimai: 21 cm. ..
€750
969
Vaikai patirs daug džiaugsmo, kai vos pakeldami ar nuleisdami virvelę pamatys judantį lynu akro..
€1500€2500
963

STEAM Eksperimentų rinkiniai vaikams internetu

Mokslo ir eksperimentų priemonės vaikams, tai įvairios priemonės, įrankiai arba žaidimai, kurie skatina vaikus tyrinėti pasaulį, mokytis mokslinių principų ir vystyti savo mokslinį mąstymą. Mokslo ir eksperimentų priemonėms priskiriami žaislai, kurie padeda vaikams suprasti mokslinius procesus ir konceptus žaidžiant, eksperimentuojant ir atrandant. Šios priemonės ne tik moko vaikus mokslinių dalykų, bet ir skatina jų smalsumą, tyrinėjimo dvasią ir įvairiapusį mąstymą. Tai puikios priemonės lavinti vaikų mokslinius gebėjimus nuo pat ankstyvo amžiaus.

Kaip eksperimentiniai žaidimai padeda vaikų lavinimui?

Mokslo bei eksperimentų žaidimai padeda vaikams mokytis ir įgyti daugybę vertingų įgūdžių. Šie žaidimai skatina aktyvųjį mokymąsi, sužadina vaikų smalsumą, kūrybiškumą ir gerina problemų sprendimo įgūdžius. Eksperimentai ir moksliniai projektai leidžia vaikams aktyviai dalyvauti mokymosi procese. Vaikai gali tiesiogiai stebėti, tyrinėti ir patirti mokslinius principus, o tai padeda jiems geriau suprasti ir įsisavinti naujus dalykus. Eksperimentiniai žaidimai taip pat  sukelia vaikų smalsumą ir motyvaciją mokytis, nes taip vaikai gali pačiupinėti ir iš arčiau susipažinti su įvairiomis aplinkos sąveikomis. Įvairių eksperimentų išbandymas taip pat skatina vaikus patikrinti sugalvotas idėjas, atrasti inovacijas. Be viso to, mokslo ir eksperimentų priemonės skatina vaikus kurti hipotezes, planuoti, rinkti duomenis ir analizuoti rezultatus, o tai yra puikus būdas lavinti problemų sprendimo įgūdžius. Šios priemonės ypač pravers mokyklose ar darželiuose.

Platus STEAM eksperimentų vaikams pasirinkimas internetu gera kaina

Eduko.lt elektroninėje parduotuvėje galite įsigyti mokslo ir eksperimentų žaidimų gera kaina. Čia jūsų laukia platus edukacinių mokslinių ir eksperimentų prekių pasirinkimas darželiams, mokykloms ir tėvams.

Mokslo ir eksperimentų kategorijoje Eduko.lt parduotuvėje įsigykite biologijos eksperimentų, chemijos eksperimentų, fizikos eksperimentų, inžinerijos ir robotikos, kitų mokslų ir smagios veiklos prekių bei STEM rinkinius darželiams. Biologijos, chemijos ar fizikos priemonių ir eksperimentų skiltyse rasite šioms mokslo sritims būdingų žaidimų, kurie jau nuo mažens lavins vaikų suvokimą apie supančią aplinką, procesus, žmogų ir gamtą. Tuo tarpu inžinerijos ir robotikos prekės ugdys vaikų loginį mąstymą, mokys konstruoti ir gerins smulkiosios motorikos įgūdžius. Kitų mokslų skiltyje rasite įvairių smagių prekių, skirtų mokytis per žaidimą, o STEM rinkiniai bus puiki priemonė darželiuose skatinanti vaikų smalsumą, atradimo džiaugsmą ir mokymąsi eksperimentuojant.

Eduko.lt el. parduotuvė siūlo daugiau nei 70 skirtingų mokslo ir eksperimentų priemonių šioje prekių kategorijoje. Mokslinių ir eksperimentų žaidimų kainos yra nuo 3,50 Eur iki 499,95 Eur. Tarp pigiausiųjų prekių rasite vabzdžių stebėjimo indelius, padidinamuosius stiklus, magnetus ar termometrus. Vabzdžių stebėjimo indelis džiugins mažesnio amžiaus vaikus galimybe stebėti sutiktus vabzdžius iš arčiau, o padidinamasis stiklas leis tyrinėti mažiesiems juos supančią aplinką ir geriau suprasti, iš ko susideda įvairūs objektai. Išvaizdūs magnetai vaikus supažindins su traukos jėga, mokys atskirti, kurias medžiagas aplinkoje magnetas traukia, o kurių ne. Didelis termometras padės vaikams geriau suprasti temperatūrų pokyčius bei mokys skirtingų temperatūros matavimo vienetų. Ieškantiems brangesnių mokslo ir eksperimentų prekių Eduko.lt siūlo tokius žaidimus kaip vandens-smėlio žaidimo stalelį, mobilų šiltnamį ar svarstykles. Mobilus vandens-smėlio žaidimo stalelis, tai puiki priemonė įvairiems vaikų eksperimentams ir veikloms, kuriose naudojamas vanduo ir smėlis. Vaikai žaisdami susipažins su vandens savybėmis. Mobilus šiltnamis supažindins vaikus su botanikos pasauliu ir sodininkyste. Čia jie galės auginti gėles, prieskonius, daržoves ar kitus augalus, o tuo pačiu mokytis ekologijos ir darnaus vystymosi pagrindų. Smagios svarstyklės yra puiki priemonė, padedanti vaikams žaidimo metu pažinti svorį ir balansą. Brangesnės kategorijos prekės bus itin vertingos darželiuose ar mokyklose nes užtikrins vertingą vaikų laiko leidimo būdą ir įdomesnę pažinti su supančia aplinka.

Platus lavinamųjų priemonių pasirinkimas

Eduko.lt turi papildomą prekių katalogą, pagal kurį galite patogiai išsirinkti jums tinkamas lavinamąsias ir edukacines priemones.

Jei turite klausimų apie konkrečią prekę, susisiekite konsultacijai su Eduko.lt konsultantais užpildę užklausos formą, kurią rasite prie kiekvienos prekės aprašymo arba kontaktais – tel.: +37061867598, el. p. pardavimai@eduko.lt. Mielai atsakysime į visus jūsų klausimus.

Kas yra STEAM?

STEAM ir STEM veikla - tai eksperimentai, užduotys ar net žaidimai, kuriais vaikams lengvai ir interaktyviai paaiškinamos sunkios ir sudėtingos sąvokos. Ši veikla padeda vaikams įgyti tvirtą pagrindinį sudėtingų principų supratimą, kuriuo jie gali remtis aukštesnėse klasėse.

Kokie yra STEAM veiklos pavyzdžiai?

„Physics Pro“ yra didžiausias Thames&Kosmos fizikos rinkinysThames & Kosmos edukacinė priemonėThames & Kosmos edukacinė priemonė - modelis Didžiojo baltojo ryklio anatomija.

 

 

Rašyti
Skambinti